OM SKOLEBEFORDING AF ELEVERNE

Skolekørslen på Lundagerskolen er tilrettelagt som rutekørsel og er ikke en taxaordning. Det betyder, at kørslen tilrettelægges som en fast rute, der køres på den mest hensigtsmæssige måde både geografisk og økonomisk. Det er vognmanden og skolen der i samarbejde planlægger kørslen.

Horsens Kommune har besluttet, at en rute almindeligvis kun må vare 1 time fra første barn er hentet til bussen ankommer til skolen. Det samme gælder fra skole til hjem.

Kørslen koordineres og tilpasses hvert år i august måned. Et nyt skoleår betyder også nye elever til kørselsordningen. Du skal derfor være forberedt på, at der kan ske ændringer også på den rute dit barn har benyttet, ligesom det kan blive nødvendigt at lave nye ruter.

For at få flere oplysninger kan du brug punkterne i undermenuerne (se til venstre)

Ved vintervejrsaflysninger vil vi søge at give orientering via opslagstavlen på skolens og Kommunens hjemmeside samt gennem de lokale radiostationer. Der er link til de to lokale radiostationer herunder:

Danmarks Radio P4 Østjylland                                          Radio Horsens