Skoleåret 2016-17

Velkommen tilbage!

Vi håber at I har nydt sommerferien, og nu er klar til et nyt skoleår.

Lone Clausen den 22-09-2016

Torsdag d. 15. september havde vi besøg af teatergruppen ”Asterions Hus”, som opførte forestillingen ”Robin Hood” for hele skolen. Det foregik udendørs i det strålende sensommervejr - hvilket gjorde det let at forestille sig siddende i Sherwoodskoven.

Med enkle og få midler formåede de to skuespiller at at fange eleverne og gøre forestillingen sjov og spændende. Et par af eleverne kom endda med på scenen som hjælpere.

Det var en rigtig god oplevelse!

Lone Clausen den 22-09-2016
    Skolens nye hule er åbnet

I tirsdags blev skolens nye bibliotek Sproghulen indviet. Den røde snor blev klippet af Emilie og Ellia og Lucas præsenterede symbolet for Sproghulen. Vi sang herefter Sproghulens sang. Alle elever havde lavet en flot del til en fælles collage, som nu hænger ved Sproghulens indgang og pynter og minder os om den dag, vi indviede rummet. Vi sluttede af med at spise den lækreste kagemand, der i dagens anledning var dekoreret med bøger af marcipan.
    Tak for en dejlig formiddag :-)

62059