Hockeycup 2017

LHC 2017

Vi havde en fantastisk dag med hockey i Lundhallen. Eleverne fra Lundagerskolen har haft muligheden for at møde andre elever fra Stensagerskolen, Dybkærskolen og Horsens Byskole. - Ikke  kun på banen, hvor der blev kæmpet til det sidste sekund, men også i pauserne, hvor der blevet heppet, snakket og leget. Alle tre hold fra Lundagerskolen gjorde det rigtig godt. Vi har igen i år haft spænding, når vinderne i hver pulje skulle findes. Vi måtte vente til de sidste puljekampe for at finde vinderne. Sikke en spænding og en fornøjelse, at se alle eleverne glade og tilfredse med deres præstationer på banen.

Men vi skal ikke glemme noget vigtigt fra LHC 2017. Torsdag den 30. marts 2017 er blev der skrevet historie på Lundagerskolen, når vi taler om hockey. Vi som skole Første gang siden 2010 at Lundagerskolen, hvor vi startede med at spille hockey mod de andre skoler, blev vinder af en pulje. Sådan!!!!! Pigerne og drengene fra indskolingen vandt alle tre kampe i deres pulje og dermed har vandt de en pokal, som bedste hold.

Her kan I se vinder holdet " Den Gule Fare", som består af:

.