Invitation

SÆT KRYDS I KALENDEREN
19. JANUAR 2017 KL. 19-20.30.
Debattør og foredragsholder GITTE HORNSHØJ kommer og holder det sjove og muntre foredrag TAKT OG TONE MED PLADS TIL UNODER på LUNDAGERSKOLEN d.19. januar 2017..
se indbydelsen her på siden under Links til højre

Invitation

Kære forældre
Hermed inviteres I til uddannelsesaften torsdag den 2. februar 2017 klokken 18.00.
Aftenen henvender sig til jer forældre, som har elever i 7. 8. og 9./10. klasse.

I øvrige er meget velkomne hvis det har interesse.
Hensigten med aftenen er, at I forældre ogJeres børn kan få informationer om overgangen fra Lundager skoen til en uddannelse, og hvilke muligheder der findes, samt at I kan stille spørgsmål til oplægsholderne.
Vi håber på stort fremmøde.
(se bilaget under forældrintra)

Juleafslutning 2016

Og det sket i de dage ... Eller hvordan var det nu med de vise mænd...

Traditionen tro var vi i Klosterkirken og præsten Renè og alle hans hjælpere, gav os en dejlig oplevelse med fortællingen om Jesu fødsel.

Vi sang julesange og ønskede hinanden en glædelig jul og godt nytår.

Tilbage på skolen spiste vi æbleskiver, der blev spillet og sunget julemelodier.

Skolens fysioterapeuter havde en gave med til alle.