Velkommen til Lundagerskolen

Du er nu på Lundagerskolens hjemmeside. Vi håber, du har tid og lyst til at tage en rundtur på vores skoleport – uanset, om du er forældre, elev, mulig ansøger eller bare nysgerrig på vores skole og skolehverdag.

Lundagerskolen er en special-folkeskole, for elever, med generelle indlæringsvanskeligheder og varige funktionsnedsættelser med behov for vidtgående specialpædagogiske tilgange til læring.
Skolen løser sine opgaver i et helhedstilbud for pt.83 elever, hvor 70 medarbejdere løfter læringsopgaven tværfagligt i professionelle læringsfællesskaber.
Læringsaktiviteterne tager afsæt i elevernes forudsætninger med fælles fokus på elevernes læring, trivsel og sociale udvikling samt personlige mestring.
Elevmålgruppen spænder bredt indenfor udviklingsforstyrrelser, autismespektret, ADHD, multiple funktionsnedsættelser, Downs og andre syndromer mm.
Faggrupperne består af lærere, pædagoger og medhjælpere, terapeuter og sundhedsfagligt personale, samt administrationen. I tilbuddet er knyttet SFO. Hele skolens indsats bygger på et nært samarbejde med forældrene.

Vi forsøger også at holde denne side opdateret, men er du på udkig efter helt aktuelle begivenheder på skolen, følg os på Facebook .

Lundagerskolens ledelse

Event i Sproghulen

I dag flyttede Zigge Hik og Oyla ind på Lundagerskolen. 2.c fandt dem på legepladsen, hvor de sad og frøs. Nu bor de i Sproghulen hvor alle kan få fornøjelsen af at sidde med dem, når man får læst en bog op.
Oyla og Zigge Hik er to fantasi-dyr der samtidig er motoriske hjælpermidler med vægt. De er gode til elever der har brug for ro og hjælp til at mærke sig selv fx i forbindelse med højtlæsning og diaglogisk læsning. Sammen med Zigge Hik og Oyla medfølger der to bøger: Bogen om Oyla handler om emnet overdrivelse/fantasi/virkelighed. Det har Oyla nemlig meget svært ved at skelne imellem. Bogen om Zigge Hik handler om, det at have talevanskeligheder. Den giver mulighed for at skabe dialog mellem børn om, hvorfor det kan være svært at sige bestemte ord.

Ingen aktuelle opslag