Indvielse af Eksperimentariet

Harry Laurtisen pædagogisk leder på Lundagerskolen indviede sammen med Line og Annette Lundagerskolens Eksperimentarium. Der belv holdt tale, sunget Eksperimentariets sang og som det hører sig til "lidt til ganen

Eksperimentariet har været undervejs i en periode. Skolens fysioterapeuter har sammen med andre fra skolen arbejdet på at få lavet lokalet klar til brug for skolens elever.

Vi har nu fået et lokale, hvor elever kan eksperimentere med forskellige træningsaktiviteter, træne kroppen og blive klogere på egen formåen.

Ligesom H.K.H. Kronprins Frederik indviede  det nye Experimentarium i København ved at klippe den røde snor over, sådan gjorde Harry det også.

.

Lundageskolens danser

En gang om ugen øver eleverne sig i 6. C  i at danse her på skolen.

Danseinstruktøren kommer på skolen og der danses på livet løs i fællesrummet..

Nu har danseglæden bredt sig til flere klasser.

Se foto fra besøget på danseinstituttet

• 30-03-2017
    09:00-13:00
    Lundager Hockey Cup · 1A1 · 1C1 · 2B1 · 3C1 · 4B1 · 4C1 · 6B1 · 6C1 · 8C1 · 8C2 · 8C3